català  |  castellano
Cistella buida
   Cercador de la web
Opinions clients

 

Et reservem un apartat en la nostra web on ens agradaria que ens facis saber la teva opinió sobre els viatges organitzats per nosaltres. Tu opinió ens ajudarà a millorar i ajudarà a altres persones que facin el mateix viatge.
Moltes gràcies per la teva ajuda.

 

 

Toni Monzó | 07/03/2012

Canadà amb moto de neu 2012

Ara mateix, estic en la sala de la base de CANADAVENTURE, Canada.Despres de pasar 5 dies amb moto de neu per la els llacs de Quebec, tinc que dir que a sigut una experiencia sorprenent. Les vistes dels boscos nevats, els albergs, la naturalitat de les gents com s'adapten al habitat...Pero per a mi, les motos de neu,"els pepinos de motos" derrapar en les curves, els camins com si fos de merengue....TOTAL. I com no la companya del grup. Es el 50%. RECOMANADÍSSIM.

Pep Dinares | 07/03/2012

Canadà amb moto de neu 2012

Espectacular !!! un viatge aventurer molt "racing" ideal per aficionats al motor, el paisatge increïble. molt recomanable

Mariano Vila /M. Teresa Feu | 21/12/2011

Perú 14/11/2011
Hem estat 17 dies a Perú i ha estat un plaer: el desert de Nazca i Arequipa, el vol per sobre de les línies, el vall del Colca amb els abismes sobrevolats pels còndors, la visita a la rica Arequipa envoltada de cultius, la immersió en els Alps, la preciosa illa de Taquile, la fantàstica Cuzco, la meravella de totes les restes de la cultura inca i finalment, l'Amazonia. Tot va ser perfecte, tot estava previst i tot es resolia amb amabalitat. Moltes gràcies per un viatge deliciós.

ROSER BOSCH | 28/09/2011

Corresponsal Marc Tió New York

Des de l'agència, se'ns va recomanar de contractar en Marc Tió com a guia per Nova York. Vull comentar que realment és una persona encantadora i a més a més, un guia extraordinari Coneix tots els racons i raconets i a més en sap la història i n’explica totes les curiositats. El que valoro més positivament és que no té unes rutes establertes, sinó que s'adapta a les peticions dels visitants i, triïs la zona que triïs és capaç de donar-ne una informàció completíssima sense arribar a caure mai en el típic "rotllo".
Si teniu intenció de visitar Nova York, no dubteu en contractar-lo. És genial!

1  2  3  4  5  6  7 
Envia'ns la teva opinió
Nom i Cognom*:
Correu*:
Assumpte:
Opinió:
 
* Camps obligatoris
Responsable » CAMPUVIC VIATGES SL, amb CIF B61548780 i domicili social en Parc d,activitats econòmiques - Carrer Lleida, 49 - 08500 - Vic
Finalitat » gestionar les peticions i enviar publicitat relacionada.
Legitimació » el teu consentiment.
Destinataris » les dades que ens facilites estaran custodiats per nosaltres sense ser facilitats a tercers, excepte ordre judicial. Veure política de privacitat.
Drets » podràs exercir els teus drets, entre altres, a accedir, rectificar, limitar i suprimir les teves dades enviant un correu a vic@campuvic.com.
Campuvic Viatges SL. Parc d'activitats econòmiques - Carrer Lleida, 49 - 08500 - Vic | Tel. 93 886 10 34 | www.campuvic.com | jaume@campuvic.com | Avís legal

  Webmaster: Olga Patino