català  |  castellano
Cesta vacía
   Cercador de la web
Opiniones clientes

 

Te reservamos un apartado en nuestra web donde nos gustaría que nos hagas saber tú opinión sobre los viajes organizados por nosotros. Tú opinión nos ayudará a mejorar y ayudará a otras personas que hagan el mismo viaje.
Muchas gracias por tu ayuda.
 
 

Sussagna Rovira | 14/09/2012

Turisme Fluvial, Lloguer MIDI

Ja hem tornat! Ha anat tot molt bé, la gent de EL Boat valen moltíssim!
Coses:
1-El barco perfecte i molt ben equipat, molt comfortable, sobretot per 10 persones!!!
2- amb el Grand classic ens han capigut molt bé les 11 bicicletes, té doble coberta, una per les bicis i l'altre per menjar-hi
3- tema endolls: sempre estàs conectat a 12. Vols, per tant, mentre fas trajecte i no estàs endollat a port, no tens 220, excepte per endollar telèfons i coses per l'estil( no secadors, sandwitcheres i cafeteres), als lavvabos hi ha uns endolls a 12 volts que et transformen la corrent a 220 i aixi pots endollar carregadors de mobils i ordinadors, màxim!
3-tovalloles, roba llit, utensilis cuina, perfecte tot
4- val la pena llogar la barbacoa a gas, te la munten a ccoberta i va molt bÉ per fer pa torrat i coure els segons plats, ja que a la cuina no hi ha estractor! Si que hi ha forn a gas per fer pizzes!
5- aconselleu sempre contractar asseguranÇa per danys, a les encluses els baarcos reben molt, i amb la fianÇa segur que s'hi surt perdent!
6- val la pena dur guants per les cordes
7- si es vol sopar a coberta, portar espelmes o llogar el llum que ofereix el boat per 10 euros
8- per netejar no hi ha productes, però si, cubell, escombra, pala i raspall pels exteriors! Aconsellar gent que es porti draps i fregalls i sabÓ( sempre es pot comprar el pack ecologic que venen a El Boat)
9- pots parar on volguis i on et sembli, excpete als ports, que has de pagar per hores i per aigua i corrent
10- l'aigua calenta funciona perfecte, nosaltres essent 11 i tres dutxes, no vam tenir mai cap problema
11- nevera normaleta i a 12 volts, a partir del segon dia refreda perfecte tot i que ens van dir que no! Ens vam endur tota la teca d''aquí i no vam tenir cap problema!
12- waters: es buiden automàtics i va a parar directament al canal, NO utilitzar tovalloletes i usar poc paper de water!

Qualsevol cosa estic a la vostra disposició!

Albert i Sílvia | 14/09/2012

Viatge de noces a Nova Zelanda i Polinesia

Despres de dos dies de vols i aereoports, ja som a casa. Ens ha anat tot perfecte i ens ha agradat moltissim.
Moltes gracies.

Anna Redó | 25/07/2012

Safari Kenya i repós a Zanzíbar

El nostre viatge, de caire familiar, va resultar una aventura francament recomenable.

Aquest estiu els meus pares i jo vam decidir fer un viatge de caire més "aventuré" que altres anys triant l'opció de fer un d'uns deu dies de safari per Kenya i finalitzar amb tres de relax Tanzània (Zanzíbar).

La ruta va ser francament encertada visitant concretament tres parcs; el de Samburu, Nakuru i Masai Mara.
Potser per ser en els primers dies, el que més ens va agradar va ser Samburu i Nakuru, ja que no hi havia tanta gent com en el Masai Mara i les herbes no eren tan altes i es podia veure millor alguns animals.

Dins de la ruta també vam tenir l'oportunitat de visitar Aberdare i fer nit el curiós hotel del Treetops, un hotel perdut enmig d'un parc on des de la finestra de l'habitació es poden veure els animals que s'acosten al llac que hi ha ben bé sota de l'hotel. El viatge fa finalitzar a l'illa de Zanzíbar de relax que va ser una "mica" necessari ja que els dies de safari a part de ser genials són cansats.

Un viatge preciós, divertit i molt ben portat pel nostre guia Zebra i pel conductor Zakarias. Sincerament un viatge per repetir !

Maria Merce Franch | 09/03/2012

Viatge Patagonia 2012

ARGENTINA 2012.
Hola a tothom.
Vaig estar de viatge per L'Argentina durant el mes de febrer. Argentina és un país de grans paissatges,les cataractes d' Iguazu i les grans glaceres son espectaculars, les caminades per el P.N. Tierra de fuego a Usuhaia i pels voltants del Fritz Roy son molt maques, i els boscos molt diferents dels nostres, navegar per el canal de Beagle mentre surt la lluna és màgic..........
Tot el que ens va organitzar Campuvic ens va funcionar molt bé, des de els avions, els hotels, les conexions, i fins i tot vem tenir sort amb el temps i vem veure el Fritz Roy sense ni un núvol.
A partir d'ara en lloc d'anar a portar ous a les monjes de Sta. Clara (que ja no existeixen), haurem d'encomenar-nos a en Jaume, a veure si a més d'organitzar-nos el viatge també ens organitza un temps adient!!!!!
Mª Mercè Franch.

1  2  3  4  5  6  7 
Envíanos tu opinión
Nombre y Apellido*:
Correo*:
Asunto:
Opinión:
 
* Campos obligatorios
Responsable » CAMPUVIC VIATGES SL, con CIF B61548780 y domicilio social en Parc d,activitats econòmiques - Carrer Lleida, 49 - 08500 - Vic
Finalidad » gestionar las peticiones y mandar publicidad relacionada.
Legitimación » tu consentimiento.
Destinatarios » los datos que nos facilitas estarán custodiados por nosotros sin ser facilitados a terceros, salvo orden judicial. Ver política de privacidad.
Derechos » podrás ejercer tus derechos, entre otros, a acceder, rectificar, limitar y suprimir tus datos mandando un correo a vic@campuvic.com.
Campuvic Viatges SL. Parc d'activitats econòmiques - Carrer Lleida, 49 - 08500 - Vic | Tel. 93 886 10 34 | www.campuvic.com | jaume@campuvic.com | Aviso legal

  Webmaster: Olga Patino