català  |  castellano
Cistella buida
   Cercador de la web
Família

Viatges amb bicicleta per a famílies

Viatjar amb bicicleta en família mai ha estat tan fàcil.
Descobreix Europa amb les nostres rutes adequades per a tota la família.


Ja no hi ha excuses per a no gaudir d,un viatge diferent en família. Ara que tenim una generació de pares més esportistes i amb ganes de fer viatges diferents, actius i en contacte amb la naturalesa i que els seus petits plançons s,ho passin bé, res més emocionant que fer una ruta amb bicicleta en família.

Itineraris dissenyats i pensats perquè els petits ciclistes puguin gaudir d,aquests viatges: els quilòmetres justos perquè els nens gaudeixin d,aquesta experiència que els deixarà records inesborrables en la seva memòria.

En els viatges amb bicicleta per a família hi ha disponibles bicicletes per a nens, carrets remolcs i cadires infantils.

Són itineraris fàcils, per tota Europa, on hi ha una cultura de la bicicleta estesa i on els pares buscaran als seus fills amb bicicleta. Existeix una gran infraestructura en indicacions, accessos i condicions que faran del viatge una experiència inoblidable. La majoria d,itineraris amb bici inclou allotjaments adequats per a tota la família.

No et penediràs d,haver fet un viatge amb bicicleta en família: et sentiràs bé, hauràs fet una mica d'exercici, una cosa diferent, i hauràs sumat una altra experiència viatgera diferent al costat de la teva família.
Neteja Ressalta les paraules desconegudes

 

Bike Tour Canal du Midi
Ideal amb nens. De Toulouse a Sète. D’abril a octubre. Sortida els diumenges. 7 nits.

 

des de 695,00 €

Campuvic Viatges SL. Parc d'activitats econòmiques - Carrer Lleida, 49 - 08500 - Vic | Tel. 93 886 10 34 | www.campuvic.com | jaume@campuvic.com | Avís legal

  Webmaster: Olga Patino