català  |  castellano
Cistella buida
   Cercador de la web
Àfrica

 

Si realment existeix algun àlies pel qual podríem batejar les aigües de l'Oceà Índic que banyen les costes africanes és, sens dubte, el Mar de l'Abundància. Des de les fredes i dures aigües de Ciutat del Cap, a Sud-àfrica, fins a les idíl·liques platges de Seychelles, Maurici i Zanzíbar, es produeix un fenomen d'intercanvi de corrents que converteixen a aquesta regió en una de les més riques, més diverses biològicament i de major complexitat oceanogràfica del planeta.
Dins d'aquest edén de vides, Moçambic, amb els seus esculls coral·lines i la seva exuberant fauna marina, és un lloc paradisíac per bussejar, és la veritable Joia oculta d'Àfrica, que no està exempt d'un cert grau d'emoció i aventura. A més del ja mític arxipèlag de Bazaruto, existeixen nombroses zones de busseig en aquestes costes, com Tofo Beach, un dels millors llocs per bussejar amb taurons balenes i mantes rayes i per observar a les espectaculars balenes geperudes en la seva migració cap al sud. Els tresors que encara guarda Moçambic sota les seves aigües són encara un misteri.

Per la seva banda, Zanzíbar és una altra de les grans sorpreses d'Àfrica. L'arxipèlag constitueix una part autònoma de Tanzània i està compost per les illes de Pemba i per la de Zanzíbar, denominada també Unguja. Alberga nombroses immersions variades com les del atoló de Mnemba, Leven Bank o Big Wall, que són refugi d'innombrables espècies de coral, Tortugues, ratlles, taurons d'escull, grans napoleons, barracudes, i els increïbles taurons balena.
Finalment, Maurici i les Illes Seychelles són també coneguts pels seus exclusius fons marins on l'enorme abundància de peixos tropicals recorda a un gran aquari, amb aigües transparents, càlides i tranquil·les.

 

Sharm el Sheikh - Mar Rojo
7 nits / 8 dies. Sharm el Sheikh és el millor punt de partida per a bussejar des de resort, doncs es troba prop dels millors punts d'immersió de la zona Nord, com l'Estret de Tiran, el Parc Nacional de Ras Mohammed, estret de Gubal amb els seus pecis etc. aigües cristal·lines amb una rica i variada fauna.

 

Consutar preus

Safari Mar Rojo, ruta Nord + Brothers
7 nits / 8 dies. Aquesta ruta és una bona combinació tant per a bussejadors amb poca experiència com a bussejadors avançats. Combinem els pecis de la ruta Nord amb les sempre interessants illes Brothers on és possible veure taurons.

 

des de 1.405,00 €

Viatge Busseig Safari Mar Rojo Ruta Nord Octubre
7 nits / 8 dies. PONT del PILAR SORTIDA el 10 d'OCTUBRE. Una bona combinació d'esculls com Ras Mohamed amb la famosa zona de derelictes d'Abu Nuhas amb derelictes tan mítics com el Thisthlegorm.

 

des de 1.250,00 €

Campuvic Viatges SL. Parc d'activitats econòmiques - Carrer Lleida, 49 - 08500 - Vic | Tel. 93 886 10 34 | www.campuvic.com | jaume@campuvic.com | Avís legal

  Webmaster: Olga Patino