català  |  castellano

Cistella buida
ELS NOSTRES CORRESPONSALS
   Cercador de la web
Vaixell + Bici

Descobreix llocs increïbles amb un original viatge amb bicicleta i vaixell. Enllaça diferents rutes ciclistes desplaçant-te amb vaixell


No et conformes amb només una ruta amb bicicleta, dóna-li un toc mes d,originalitat al teu viatge i dorm a bord d,un vaixell els dies de viatge amb bicicleta, el vaixell serà el teu hotel flotant, hi ha molts avantatges en aquesta modalitat. 

 

Els vaixells coneguts també com a barcasses o vaixell hotel et faran la teva estada molt agradable, depenent de la categoria i de l,itinerari que hagis triat tindràs allotjaments en cabines amb lliteres, cabines amb llits baixos, i tambè si és amb dutxes i lavabos compartits o privats.

 

Tindrás un viatge cómode amb 20-25 participants de diferents nacionalitats, itineraris cómodes on es combina el plaer de pedalar amb l,allotjament en confortables barcasses.

 

Amsterdam a Bruges o viceversa
Sortides fins a setembre 2019. La combinació de vacances en una bicicleta i en barcassa visitant Holanda i Bèlgica és, sens dubte un dels viatges amb bicicleta més sorprenents i una forma molt atractiva de visitar aquests tranquils paratges.

 

des de 990,00 €

Entre vinyes per Bordeus amb vaixell
Sortides cada dissabte fins al 19 d,octubre. La regió de Bordeus, situada en el sud-oest de França, és l,escenari perfecte per a una excursió amb bicicleta i amb vaixell.

 

des de 990,00 €

Campuvic Viatges SL. Parc d'activitats econòmiques - Carrer Lleida, 49 - 08500 - Vic | Tel. 93 886 10 34 | www.campuvic.com | vic@campuvic.com | Avís legal

  Webmaster: Olga Patino