català  |  castellano

Cistella buida
ELS NOSTRES CORRESPONSALS
   Cercador de la web
Treballa amb nosaltres

 

Si vols treballar amb nosaltres, només cal que omplis aquest formulari per enviar-nos les teves dades i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

 

Actualment les Agències han d'estar formades per personal expert en temes concrets, si ets una d'aquestes persones amb una passió per un tema turístic que vols desarrotllar, nosaltres t'hi posem la resta.

 

Busquem persones que vulguin desenvolupar algun producte o destí en concret, que siguin autònoms i que necessitin EL SUPORT, la legalitat, assistència, web, Publicitat, RESPONSABILITAT d’una agència, ETC…

 

Si creus que ets una d’aquestes persones posa’t en contacte amb nosaltres. Segur que ens entendrem...

 

Nom*: Cognom*:
Adreça: Població:
Província: Codi postal:
Telèfon: Correu*:
Currículum:
Carta de presentació:

* Camps obligatoris
En compliment de l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal Campuvic Viatges SL informa que les dades personals recollides des d'aquest lloc Web seran tractades amb el màxim grau de confidencialitat. Les dades recollides s'incorporaran als fitxers de Campuvic Viatges SL i seran tractades d'acord amb la normativa de protecció de dades i sempre amb garantia del dret a la intimitat dels clients. Només seran cedides a empreses del grup Campuvic amb la mateixa finalitat d'oferir els serveis dels seus establiments. En cap cas seran cedides a tercers sense el consentiment previ de l'interessat, excepte en els casos previstos legalment.
Campuvic Viatges SL. Parc d'activitats econòmiques - Carrer Lleida, 49 - 08500 - Vic | Tel. 93 886 10 34 | www.campuvic.com | vic@campuvic.com | Avís legal

La creació d'aquesta web ha estat patrocinada per:

Mantenimiento / Webmaster