català  |  castellano

Cistella buida
ELS NOSTRES CORRESPONSALS
   Cercador de la web

SAFARIS

Uganda, La perla d'Àfrica i els goril·les de muntanya
Hi ha països amb encant, països acollidors, països on un se sent com a casa... d'Àfrica em quedo amb un: Uganda. Aquí estan les sabanes de Kenya i Tanzània, les selves del Congo i Rwanda, les muntanyes de la Lluna, els grans llacs i el naixement del Nil, gairebé res...

 

des de 2.850,00 €

Àfrica Experiències - Safari i Aventura
Un safari a l'Àfrica és una experiència única, un viatge diferent que no ha perdut la seva aura d'aventura i expedició de temps passats, però que avui dia pot realitzar-se amb totes les comoditats.

 

Consutar preus

Kenya, Safari Nzuri
Paquet de 8 dies per Samburu, Naivasha, Nakuru, Masai Mara. Possibilitat d'extensió per la costa de Kenya. Viatges personalitzats per cada família o grup.

 

des de 1.197,00 €

Kenya - Tanzània, Gran Safari
Paquet de 12 dies. Nakuru, Masai Mara, Naivasha, Amboseli, Manyara, Serengeti, Ngorongoro. Viatges personalitzats per cada família o grup.

 

des de 1.781,00 €

Tanzània - Safari Duma
Paquet de 7 dies. P.N. Manyara, P.N. Serengeti, Ngorongoro. Possibilitat d'extensió a Zanzíbar. Viatges personalitzats per cada família o grup.

 

des de 896,00 €

Tanzània - Safari Grans del Nord
Paquet de 9 dies. P.N. Tarangire, P.N. Manyara, P.N. Serengeti, Ngorongoro, Lago Eyasi. Possibilitat d'extensió a Zanzíbar. Viatges personalitzats per cada família o grup.

 

des de 1.032,00 €

Campuvic Viatges SL. Parc d'activitats econòmiques - Carrer Lleida, 49 - 08500 - Vic | Tel. 93 886 10 34 | www.campuvic.com | vic@campuvic.com | Avís legal

  Webmaster: Olga Patino