català  |  castellano

Cistella buida
ELS NOSTRES CORRESPONSALS
   Cercador de la web

Roatan

Roatan

 

 

Les Illes de la Badia, pertanyents a Hondures, estan formades per 3 illes principals (Roatán, Utila i Guanaja) i per 65 cayos i illots, alguns recentment coneguts pel reality de TV, Supervivents.
L'Illa Roatan, és la major de les Illes de la Badia a Hondures, es troba entre les illes de Utila i Guanaja. Té 45 quilòmetres de llarg, per uns 8 km al punt més ample, i està situada a 30 milles de la costa hondurenya.
Per les seves costes discorre la segona barrera de coral més important del Món, després de la d'Austràlia, amb una explosió de vida submarina, de corals, peixos tropicals, dofins... que unida a la claredat i temperatura de les seves aigües la converteixen en el lloc ideal per gaudir del busseig i fins i tot per descobrir-ho si encara no ho has provat.
Amb una temperatura mitjana de l'aigua d'uns 28ºC i un entorn idíl·lic de platges de sorra blanca envoltades de palmeres i cocoters, bussejadors de tot el món viatgen des de fa anys a l'illa de Roatan per a gaudir dels seus fons marins, per contemplar les meravelles que es troben sota les seves aigües, descobrint des de vaixells enfonsats replets de peixos fins a la trobada amb dofins que joguinegen amb els submarinistes, des de paisatges de bells corals fins a parets carregades d'esponges.
Si alguna vegada t'has plantejat descobrir el món del busseig, tens l'excel·lent oportunitat de fer-ho en el paradís del Carib d'Hondures, ROATAN. En 4 o 5 dies podràs realitzar un curs Open Water, amb instructors en espanyol, que et permetrà bussejar i gaudir de les meravelloses subaqüàtiques que ofereix el Carib a l'illa de Roatan i fins i tot obtenir un títol per bussejar després a tot el món.
Si ja ets bussejador, en una setmana podràs gaudir d'un pla diari d'immersions.
Si viatges acompanyat de no bussejadors, és la destinació ideal, ja que sempre hi ha activitats per a ells (platja, caiac, snorkel, animació hotelera, piscina, tennis, passejos per la illa, tirolina per la selva...) i a més tornes a l'hotel...

 

 

Roatan - Honduras
10 dies / 7 nits. Situada en l'escull mesoamericá, la segona barrera de coral mes gran del món després de l'australiana, es troba a Roatán, la més gran de les Illes de la Badia.

 

des de 1.995,00 €

Campuvic Viatges SL. Parc d'activitats econòmiques - Carrer Lleida, 49 - 08500 - Vic | Tel. 93 886 10 34 | www.campuvic.com | vic@campuvic.com | Avís legal

  Webmaster: Olga Patino