català  |  castellano

Cistella buida
ELS NOSTRES CORRESPONSALS
   Cercador de la web

Motos

 

MOTO GP EXPEDICIONS MOTO LLOGUER MOTOS

 

Tailàndia. Triangle de l'Or off road.
Consulteu dates de sortida. Inclou: Trasllats, Avió, Hotel AE, Lloguer moto Enduro, Benzina, Assegurança moto, Entrades parcs, Vehicle de suport, 2 guies...

 

Consutar preus

Catalunya pam a pam amb moto
Ruta amb moto i guia acompanyant. Ruta de 5 dies. Consulta dates de sortides. Proposta de ruta amb sortida i arribada a Osona.

 

des de 1.215,00 €

Ruta d'un dia amb moto
Proposta de ruta amb sortida i arribada a Vic o rodalies. Les propostes en funció del nivell i el clima podran ser vàries. Recorrerem les cargolades carreteres de la nostra comarca i les veïnes, gaudint de grans paisatges, vida cultural, pobles bonics i bona gastronomia.

 

des de 39,00 €

Cap de setmana motera
Proposta de ruta amb sortida I arribada a Vic o rodalies. Durant 2 dies farem una excursió fantàstica i diferent cada dia gaudint de grans paisatges, vida cultural, pobles bonics i bona gastronomia.

 

des de 359,00 €

Cap de setmana terra i aire
Ruta amb moto i guia acompanyant. Ruta de 2 dies. Proposta de cap de setmana actiu on un dels dies farem una ruta amb moto pels entorns privilegiats de la nostra comarca i l’altre dia farem una volada amb Globus.

 

des de 415,00 €

LLoguer Trail Yamaha Teneré 600cc
Lloguers per dies o caps de setmana. I si vols pots ser copropietari comprant per endavant 40 dies i utilitzar-los quan vulguis.

 

des de 65,00 €

Lloguer moto per un dia
Excursió d'un día amb moto guiada per Road Lider Osonenc.

 

des de 160,00 €

Ruta Trail Costa Rica
Ruta de 7 dies per San José. Arenal, Muntanya Verda i Platja Ostional.

 

Consutar preus

Harley Davidson - Ruta 66 USA
La moto és independència, mobilitat, llibertat i individualitat. La HARLEY DAVIDSON és el somni de tot el que això representa. Tria la teva ruta!

 

Consutar preus

Campuvic Viatges SL. Parc d'activitats econòmiques - Carrer Lleida, 49 - 08500 - Vic | Tel. 93 886 10 34 | www.campuvic.com | vic@campuvic.com | Avís legal

  Webmaster: Olga Patino