Estudiants 2013

Si encara no us heu creat el vostre pot, a que espereu? Tant si sou una classe, un grup d’amics, un equip de futbol, no podeu deixar escapar aquesta oportunitat de finançar-vos tots els vostres viatges.

La nostra proposta consisteix en primer buscar maneres de financiació, amb el vostre grup de classe, facultat o del que sigui, i crear un pot on anirem depositant els diners recaptats en diferents accions. I després, parlar de destins, que no cal ni que tothom vagi d’acord amb el destí i data, sinó que tothom amb el seu pot (diners recaptats) podrà anar on vulgui i quan vulgui.

Activa el teu carnet de la UVic, i podràs gaudir d'un descompte durant tot el curs al nostre buscador de viatges, vols, hotels, creuers, a més de la nova eina de buscador de “Xollos”. Activa ara el teu carnet només et portarà dos minuts, és gratuït i no té cap obligació de compra i no us vincula a res, decidiu: Us agrada viatjar i estalviar?

 
Per a més informació: estudiants.campuvic.com

 

Per a més informació visiteu www.campuvic.com

Aquest missatge ha estat enviat per Campuvic Viatges SL. D'acord amb la llei 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, les seves dades personals formen part d'un fitxer automatitzat. Aquest fitxer compleix amb les mesures i nivells de seguretat exigits per la llei.
Si desitja deixar de rebre el nostre butlletí i les nostres ofertes, faci clic aquí