Campuvic Llamanos!
TRUCA'NS AL
938 861 034
 Carrer Miramarges, 8
Vic
LMXJV: 09:30-13:00/16:30-20:00
Vols Hotels Cotxes  Trens Ferries Illes   Creuers   Costes Carib Xollos Circuits Vacances
Creuers
pull ibero msc royal costa celeb princess louis
Reserva ara el teu Creuer 2013, estalvia fins a un 60% i aprofita't dels avantatges d'anticipar-te a la nova temporada. Paga ara només 60€ per passatger (1) i a més, t'oferim la possibilitat de cancel·lar sense despeses(2). La promoció és vàlida per a reserves de creuers amb sortida en 2013 i confirmades abans del 30/11/2012, de les següents navilieres: Pullmantur, MSC Creuers, Costa Cruceros, Iberocruceros, Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Princess i Louis Cruises *. 
(1) El dipòsit de 60€ per passatger no és reemborsable, la resta de l'import es pagarà 65 dies abans de la sortida del creuer. 
(2) Sense despeses de cancel·lació fins a 65 dies abans de la sortida del creuer. 
(*) Els creuers de Costa Cruceros amb durada major a 9 dies no estan inclosos en aquesta promoció.
Campuvic Viatges no es fa responsable de canvis d'última hora que es puguin produir per part del majorista en les condicions de les ofertes. Les places disponibles per a les ofertes són sempre limitades i estan subjectes a disponibilitat per part del proveïdor. Els preus i places que apareixen en aquest butlletí, són sempre limitats i estan subjectes a disponibilitat.

 

Per a més informació visiteu www.campuvic.com

Aquest missatge ha estat enviat per Campuvic Viatges SL. D'acord amb la llei 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, les seves dades personals formen part d'un fitxer automatitzat. Aquest fitxer compleix amb les mesures i nivells de seguretat exigits per la llei.
Si desitja deixar de rebre el nostre butlletí i les nostres ofertes, faci clic aquí