CAMPUVIC VIATGES Llamanos!
TRUCA'NS AL
93 886 10 34
Miramarges, 8
Vic
DL,DM,DX,DJ,DV: 09:30-13:00 i 16:30-20:00
INFORMACIÓ I RESERVES:
93 886 10 34 / jaume@campuvic.com
entrar en caribe
pie
Per contestar aquest missatge, escriu a internet@campuvic.com
Si utilitzes "Respondre" la teva petició no ens arribarà correctament. Disculpa les molèsties.
Viatges Campuvic no es fa responsable de canvis d'última hora que es puguin produir per part del majorista en les condicions de les ofertes. Les places disponibles per a les ofertes són sempre limitades i estan subjectes a disponibilitat per part del proveïdor. Els preus i places que apareixen en aquest butlletí, són sempre limitats i estan subjectes a disponibilitat.
Aquest correu electrònic i qualsevol fitxer annexo, conté informació de caràcter confidencial exclusivament dirigida al seu destinatari. Queda prohibida la seva divulgació, còpia o distribució a tercers sense la prèvia autorització.
En cas d'haver rebut aquest correu electrònic per error, es prega notifiqui's immediatament aquesta circumstància mitjançant reexpedició a l'adreça electrònica del remitent.

Per a més informació visiteu www.campuvic.com

Aquest missatge ha estat enviat per Campuvic Viatges SL. D'acord amb la llei 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, les seves dades personals formen part d'un fitxer automatitzat. Aquest fitxer compleix amb les mesures i nivells de seguretat exigits per la llei.
Si desitja deixar de rebre el nostre butlletí i les nostres ofertes, faci clic aquí