Amb l'objectiu de millorar la transparència i complir amb el nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), hem actualitzat la nostra Política de Privacitat. Aquests canvis majoritàriament tenen com a finalitat aclarir la forma en la qual recopilem, emmagatzemem i utilitzem les dades dels nostres clients.

Alguns d'aquests canvis son els següents: 

·         La nova política detalla quines dades emmagatzema Campuvic Viatges S.L. i Campurent (Grup Just to Rent S.L.) dels seus clients, en quin context i amb quin propòsit.

·         A més, subministra informació pel que fa al tractament de dades.

·         També, reivindica el dret del client de sol·licitar informació sobre les seves dades personals i sol·licitar la correcció, eliminació o restricció en el tractament de les mateixes.

·         Finalment, la recent actualització en aquesta política també explica la forma en la qual el nostre lloc web fa ús de cookies i quina informació emmagatzemen.
Aquests canvis van entrar en vigor a partir del 25 de maig de 2018. 


El nostre butlletí permet que rebi ocasionalment en la safata d'entrada del seu correu electrònic, informació útil i actualitzacions rellevants pel que fa a les nostres ofertes. No obstant això, si desitja donar-se de baixa pot fer-ho directament en fer clic aquí. També, pot donar-se de baixa a qualsevol moment a través de l'enllaç que apareix sempre al final de cada correu electrònic promocional que enviem. 

Si té qualsevol pregunta, no dubti a contactar-nos.

Atentament,

 

Campuvic Viatges S.L. i Campurent (Just to rent)

 

 

Base normativa 
RGPD Reglamento (UE) 2016/679 del Parlamento Europeo y del Consejo de 27 de abril de 2016 relativo a la Protección de las personas fí­sicas.

LOPD Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de carácter Personal i Real Decreto 1720/2007, de 21 de diciembre, el Reglamento de desarrollo de la LOPD

LSSI Ley 34/2002, de 11 de julio, de Servicios de la Sociedad de la información y Comercio Electrónico

 

www.campuvic.com

www.campurent.com

www.trackstourtravel.com

www.discoverymoto.com

 

 

Per a més informació visiteu www.campuvic.com

Aquest missatge ha estat enviat per Campuvic Viatges SL. D'acord amb la llei 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, les seves dades personals formen part d'un fitxer automatitzat. Aquest fitxer compleix amb les mesures i nivells de seguretat exigits per la llei.
Si desitja deixar de rebre el nostre butlletí i les nostres ofertes, faci clic aquí