català  |  castellano

Cistella buida
ELS NOSTRES CORRESPONSALS
   Cercador de la web

La Paz

La Pau, capital de Baixa Califòrnia, és la porta d'entrada al Mar de Cortès i a Parcs Nacionals com l'Illa Espíritu Santo. Lleons marins, taurons martell, pelágics, peixos espasa, tortugues i nombrosos bancs de peixos es concentren en aquesta zona. Tot això és possible trobar en famosos punts de bussejo com Les Ànimes, El Baix, Els Illots, Baixos de San Francisquito, Sat Rafaelito, Peci del Salvatierra...

Les trobades amb el tauró balena són ideals per a bussejadors i no bussejadors, ja que es realitzen en snorkelen la Badia de la Paz a només 10 minuts de navegació del centre de busseig, dins de la temporada oficial que va d'Abril a Desembre.

Busseig adequat a tots els nivells. La millor temporada de mar en calma i bona visibilitat coincideix amb el nostre estiu, de Juny a Novembre. La resta de l'any també es pot bussejar encara que la visibilitat és menor i la temperatura de l'aigua disminueix.

Mèxic, Baixa Califòrnia - Especial Tauró Balena
7 nits / 8 dies. El Resort marina Club Cantamar situat en la llarga i deserta península de Baixa Califòrnia, una de les últimes fronteres per als amants de la naturalesa on el mar blau contrasta amb el desert. Durant la temporada del tauró balena, el centre disposa d'un avió d'albirament.

 

des de 2.235,00 €

Campuvic Viatges SL. Parc d'activitats econòmiques - Carrer Lleida, 49 - 08500 - Vic | Tel. 93 886 10 34 | www.campuvic.com | vic@campuvic.com | Avís legal

  Webmaster: Olga Patino