catalā  |  castellano

Cistella buida
ELS NOSTRES CORRESPONSALS
   Cercador de la web
Itālia

Els pujols de la Toscana, el llac de Garda o Venècia i les seves costes: les espectaculars rutes amb bicicleta per Itàlia.


Itàlia t'ofereix diferents opcions de viatges amb bicicleta, el contacte amb la naturalesa són interminables.
Pots descobrir amb bicicleta la Toscana que és mundialment coneguda pel seu art, la bellesa dels seus paisatges, els pobles damunt dels pujols.
O fer una ruta apassionant amb bicicleta començant a la ciutat de Bozen, a peu dels Alps, i finalitzar en Mestre, porta d'entrada a Venècia, ciutat dels canals.

Hi ha moltes opcions de fer un viatge amb bicicleta a Itàlia, com descobrir la Toscana amb allotjament en un sol hotel o fer una ruta lineal de Montecatini a Florència, ens encarreguem del trasllat de maletes d'hotel a hotel.
Itàlia és un país de clima suau i assolellat, característiques que el transformen en ideal per al cicloturisme durant bona part de l'any.

 

ITĀLIA. Llac de Garda
7 dies. Autoguiat. Nivell fācil. Trasllats de maletes. Gastronomia i naturalesa es combinen en aquesta sorprenent ruta amb bicicleta pel Llac de Garda.

 

des de 585,00 €

ITĀLIA. Pisa - Florčncia
8 dies. Autoguiada. Nivell fācil-mitjā. Trasllat de maletes. Ruta amb bici i tren ideal en la que visitarem les més belles ciutats d,Itālia, com Pisa, amb la seva emblemātica Torre de Pisa, i Florčncia, un autčntic museu a l,aire lliure i centre histōric i artístic de la regiķ de la Toscana.

 

des de 690,00 €

ITĀLIA. Bolzano - Verona - Venice
8 dies. Nivel fācil. Guiada. Trasllats de maletes. Sortides: 15 de juny, 6 de juliol, 31 d,agost y 28 de setembre. Una ruta apassionant per Itālia, comenįant a la ciutat de Bozen, a peu dels Alps, i finalitzarā en Mestre Venice, porta d,entrada a Venčcia, ciutat dels canals.

 

des de 1.170,00 €

Campuvic Viatges SL. Parc d'activitats econòmiques - Carrer Lleida, 49 - 08500 - Vic | Tel. 93 886 10 34 | www.campuvic.com | vic@campuvic.com | Avís legal

  Webmaster: Olga Patino