català  |  castellano

Cistella buida
ELS NOSTRES CORRESPONSALS
   Cercador de la web
Holanda

Un viatge amb bicicleta per Holanda, una destinació relativament plana, els seus molins de vents, els camps de tulipes, els canals amb meravelloses àrees naturals, els seus pobles, les seves ciutats, els seus costums, la millor manera de conèixer tot aquests paisatges és recórrer-los amb bicicleta, pots descobrir el millor d'aquest país amb els cinc sentits.
Pots fer una ruta amb bicicleta al voltant del llac Ijssel, allotjament en hotels i amb trasllat de maletes d'hotel a hotel o fer el recorregut amb allotjament amb vaixell.
O descobreix el nord d'Holanda amb allotjament en un sol hotel, o descobreix els castells i ciutats emmurallades d'Holanda.
Descobreix els molins més bonics i els prats més verds, entre precioses ciutats històriques, Gaudeix de la cultura, l'arquitectura i les diversions.
Moltes coses t'esperen al país millor preparat per a les bicicletes.
Descobreix-ho no et penediràs.

 

HOLANDA. Amsterdam a Bruixes o viceversa
8 dies. Autoguiada. Nivel fàcil. Alotjament amb vaixell. Sortides fins a setembre 2019. La combinació de vacances en una bicicleta i en barcassa visitant Holanda i Bèlgica és, sens dubte un dels viatges amb bicicleta més sorprenents i una forma molt atractiva de visitar aquests tranquils paratges.

 

des de 990,00 €

Campuvic Viatges SL. Parc d'activitats econòmiques - Carrer Lleida, 49 - 08500 - Vic | Tel. 93 886 10 34 | www.campuvic.com | vic@campuvic.com | Avís legal

  Webmaster: Olga Patino