català  |  castellano

Cistella buida
ELS NOSTRES CORRESPONSALS
   Cercador de la web

GRUPS AMB GUIA

ELS NOSTRES VIATGES TOP AMB ELS NOSTRES GUIES-CORRESPONSALS

I DATA DETERMINADA

 

CAMPUVIC VIATGES disposem de corresponsals propis en diferents països. Són persones que coneixen de primera mà el territori, des de les zones més turistes fins als racons més insòlits i a l’hora extraordinaris de cada país. Junts farem que el teu viatge sigui inoblidable.

 
UGANDA AGOST 2019
Del 4 al 17 d’agost 2019. Les sabanes de Kenya i Tanzània, les selves del Congo i Rwanda, les muntanyes de la Lluna , els grans llacs, el naixement del Nil, poc turisme i bona gent.

 

3.200,00 €

MADAGASCAR 2019
MADAGASCAR, EL SISÈ CONTINENT. Del 10 al 26 de juliol de 2019

 

2.380,00 €

MOTONEU EN ALASKA
CONSULTA DATES DE SORTIDA. 9 dies (6 dies de ruta) / 7 nits. Guiada.

 

des de 4.315,00 €

Viatge Busseig Safari Mar Rojo Ruta Nord Octubre
7 nits / 8 dies. PONT del PILAR SORTIDA el 10 d'OCTUBRE. Una bona combinació d'esculls com Ras Mohamed amb la famosa zona de derelictes d'Abu Nuhas amb derelictes tan mítics com el Thisthlegorm.

 

des de 1.250,00 €

Blue ForceOne – Ruta Hemisferio sud
Del 26 de Febrer al 6 de març estada al Blue ForceOne. Spa complet amb sala de massatges (bany i dutxa), sauna i bany turc. Dos jacuzzis exteriors en proa i popa. 3 solariums amb tumbones (en proa, en popa, i en pont superior). Bar a l'aire lliure en coberta superior.

 

3.950,00 €

Blue Forcetwo – Ruta Clàsica
El PrincessUshwa, al que hem denominat comercialment com MALDIVES BLUE FORCE TWO, és un excel·lent vaixell, ràpid i còmode que compta amb 11 cabines dobles per 22 persones.

 

2.650,00 €

Ruta d'un dia amb moto
Proposta de ruta amb sortida i arribada a Vic o rodalies. Les propostes en funció del nivell i el clima podran ser vàries. Recorrerem les cargolades carreteres de la nostra comarca i les veïnes, gaudint de grans paisatges, vida cultural, pobles bonics i bona gastronomia.

 

des de 39,00 €

Cap de setmana motera
Proposta de ruta amb sortida I arribada a Vic o rodalies. Durant 2 dies farem una excursió fantàstica i diferent cada dia gaudint de grans paisatges, vida cultural, pobles bonics i bona gastronomia.

 

des de 359,00 €

Cap de setmana terra i aire
Ruta amb moto i guia acompanyant. Ruta de 2 dies. Proposta de cap de setmana actiu on un dels dies farem una ruta amb moto pels entorns privilegiats de la nostra comarca i l’altre dia farem una volada amb Globus.

 

des de 415,00 €

Catalunya pam a pam amb moto
Ruta amb moto i guia acompanyant. Ruta de 5 dies. Consulta dates de sortides. Proposta de ruta amb sortida i arribada a Osona.

 

des de 1.215,00 €

Campuvic Viatges SL. Parc d'activitats econòmiques - Carrer Lleida, 49 - 08500 - Vic | Tel. 93 886 10 34 | www.campuvic.com | vic@campuvic.com | Avís legal

  Webmaster: Olga Patino