català  |  castellano

Cistella buida
ELS NOSTRES CORRESPONSALS
   Cercador de la web
En grup

T'agrada viatjar amb bicicleta en grup? Llavors aquestes rutes estan dissenyades per a tu. Et presentem a continuació un ventall de viatges amb bicicleta en grup on pots triar el que millor s'adapti a tu.

Viatges en grup amb guia ciclista: el guia pedala al costat del grup sempre, cada matí donarà un brífing de l'etapa a realitzar i estarà amb el grup en tot moment. Els guies estan capacitats i ben familiaritzats amb les rutes i la regió, t'ajuden i conten històries interessants sobre el país la gent i la seva cultura, en la seva majoria són bilingües.


Viatges en grup amb furgoneta de suport: en aquests viatges amb bicicleta en grup el guia no pedala al costat de vosaltres, però estarà sempre a disposició quan es necessiti a través del telèfon. En aquest cas el guia-xofer de la furgoneta és el que s'encarrega del trasllat de maletes i el que fa un escombratge de la ruta per a assegurar-se que tot estigui bé, i va esperant al grup al llarg de tota la ruta. Això proporciona una sensació de llibertat gràcies al qual el grup pot viatjar al seu propi ritme però amb la seguretat d'un suport-guia que estarà disponible en el cas que ho necessiti.


Viatges en grup amb guia ciclista i furgoneta de suport: és una combinació de les dues modalitats de viatges amb bicicleta descrits anteriorment.


Els viatges amb bicicleta en grup, sigui la modalitat que sigui, tenen dates de sortida fixes i un nombre de places limitat. Es pot apuntar una persona sola, una parella, un grup, una família… fins que les places es completin. El grup pot ser internacional.

 

 

 

D,Amsterdam a Bruges o viceversa
Sortides fins a setembre 2019. La combinació de vacances en una bicicleta i en barcassa visitant Holanda i Bèlgica és, sens dubte un dels viatges amb bicicleta més sorprenents i una forma molt atractiva de visitar aquests tranquils paratges.

 

des de 990,00 €

Entre vinyes per Bordeus amb vaixell
Sortides cada dissabte fins al 19 d,octubre. La regió de Bordeus, situada en el sud-oest de França, és l,escenari perfecte per a una excursió amb bicicleta i amb vaixell.

 

des de 990,00 €

BOLZANO-VERONA-VENICE
Sortides: 15 de juny, 6 de juliol, 31 d,agost y 28 de setembre. Una ruta apassionant per Itàlia, començant a la ciutat de Bozen, a peu dels Alps, i finalitzarà en Mestre Venice, porta d,entrada a Venècia, ciutat dels canals.

 

des de 1.170,00 €

Campuvic Viatges SL. Parc d'activitats econòmiques - Carrer Lleida, 49 - 08500 - Vic | Tel. 93 886 10 34 | www.campuvic.com | vic@campuvic.com | Avís legal

  Webmaster: Olga Patino