català  |  castellano

Cistella buida
ELS NOSTRES CORRESPONSALS
   Cercador de la web
Sharm el Sheikh - Mar Rojo

 

Mar Rojo Sharm el Sheikh

 

Duración: 8 días / 7 noches

Temporada: Todo el año

 

El Mar Rojo, con 1.248 especies de peces de las cuales el 17% son endémicas, es decir no las encontraremos en ningún otro lugar del planeta, así como el 8% de sus 250 tipos de corales es sin duda uno de los destinos más privilegiados para el buceo. Aguas de una gran visibilidad y una perfecta combinación de diferentes tipos de arrecifes con pecios míticos hacen del Mar Rojo un lugar que no puedes dejar de visitar. Sharm el Sheikh es el mejor punto de partida para buceo desde resort, pues se encuentra cerca de los mejores puntos de inmersión de la zona Norte, como el Estrecho de Tiran, el Parque Nacional de Ras Mohammed, estrecho de Gubal con sus pecios etc. aguas cristalinas con una rica y variada fauna.

Categoria: Hotel + buceo

 

Itinerario

Día 1 Salida desde España con destino Cairo. Llegada y conexión con vuelo hasta Sharm el Sheik. Llegada y traslado al hotel Camel Dive 4* Estancia durante 7 noches en habitación doble con desayuno.

 

Días 2-7 Programa de 10 inmersiones, dos inmersiones diarias en barco con botella, plomos y guía.

 

Día 8 Traslado al aeropuerto para salir en vuelo destino España vía Cairo. Llegada a España y fin del viaje.

 

Incluye

Vuelos de Egyptair en clase turista.

Tasas de aeropuerto y combustible, 161€ a reconfirmar.

Traslados.

7 noches hotel Camel Dive 4* habitación doble con desayuno

10 inmersiones en barco con botella, plomos y guía,

Nitrox.

Seguro de viaje.

 

No incluye

Todo lo no especificado.

Almuerzo a bordo, 7$ aprox.

Tercera inmersión durante el día 22€.

Nocturna 40€.

Buceo en pecio Dunraven 35€.

Buceo pecio Thistlegorm, 2 inmeriones con desayuno, almuerzo y "soft driks" ilimitadas 80€.

Visado, 25$.

Fee buceo Parque Nacional Ras Mohammed, 5$ por buceador y día.

Seguro de cancelación.

 

 

Precio estimativo válido a partir Enero 2015, calculado en temporada baja y sujeto a reconfirmación.

 

 

 

 

 

des de 865,00 €
Preu per persona
Enviar a un amic
Sol·licitut de pressupost
Nom *: Correu *:
Telèfon: Adults Nens
Observacions:
* Camps obligatoris
Responsable » CAMPUVIC VIATGES SL, amb CIF B61548780 i domicili social en Parc d,activitats econòmiques - Carrer Lleida, 49 - 08500 - Vic
Finalitat » gestionar les peticions i enviar publicitat relacionada.
Legitimació » el teu consentiment.
Destinataris » les dades que ens facilites estaran custodiats per nosaltres sense ser facilitats a tercers, excepte ordre judicial. Veure política de privacitat.
Drets » podràs exercir els teus drets, entre altres, a accedir, rectificar, limitar i suprimir les teves dades enviant un correu a vic@campuvic.com.

Maldives a bord del Carpe Diem
7 nits / 9 dies. El Carpe Diem és un modern i confortable vaixell de 35 mts d'eslora amb capacitat per 20 bussejadors. Bussejarem a Male Nord, Male Sud, Ari i Rasdhoo, completant 18 immersions aproximadament.

 

des de 2.505,00 €

Illa de Mabul Sipadan
8 nits / 10 dies. La mundialment famosa illa de Sipadan està considerat la destinació número 1 pels bussejadors de tot el món. Es troba en el Nord-est de Borneo, a la zona Malaya de la illa, en el Mar de Célebes. És una illa oceànica, que emergeix des de 600 m. de profunditat.

 

des de 2.455,00 €

Roatan - Honduras
10 dies / 7 nits. Situada en l'escull mesoamericá, la segona barrera de coral mes gran del món després de l'australiana, es troba a Roatán, la més gran de les Illes de la Badia.

 

des de 1.995,00 €

Jardines de la Reina - Cuba
Les majors poblacions de peixos adults en el Carib, com a taurons, pagres, neros... de fins a 200 kilos, són una experiència quotidiana.
Dive Riviera Maya
La millor destinació del món per fer snorkel amb centenars de taurons balena. Paquet de 9 dies.

 

des de 1.445,00 €

Mèxic, Baixa Califòrnia - Especial Tauró Balena
7 nits / 8 dies. El Resort marina Club Cantamar situat en la llarga i deserta península de Baixa Califòrnia, una de les últimes fronteres per als amants de la naturalesa on el mar blau contrasta amb el desert. Durant la temporada del tauró balena, el centre disposa d'un avió d'albirament.

 

des de 2.235,00 €

Safari Mar Rojo, ruta Nord + Brothers
7 nits / 8 dies. Aquesta ruta és una bona combinació tant per a bussejadors amb poca experiència com a bussejadors avançats. Combinem els pecis de la ruta Nord amb les sempre interessants illes Brothers on és possible veure taurons.

 

des de 1.405,00 €

La Graciosa - Lanzarote
Disposem de l'oferta més variada d'allotjaments en La Graciosa i sortides diàries a bussejar amb les nostres embarcacions als llocs més emblemàtics de la Reserva Marina.

 

des de 130,25 €

Campuvic Viatges SL. Parc d'activitats econòmiques - Carrer Lleida, 49 - 08500 - Vic | Tel. 93 886 10 34 | www.campuvic.com | vic@campuvic.com | Avís legal

  Webmaster: Olga Patino