català  |  castellano

Cistella buida
ELS NOSTRES CORRESPONSALS
   Cercador de la web

PRODUCTE PROPI

UGANDA
Del 4 al 17 d’agost 2019. Les sabanes de Kenya i Tanzània, les selves del Congo i Rwanda, les muntanyes de la Lluna , els grans llacs, el naixement del Nil, poc turisme i bona gent.

 

3.200,00 €

MADAGASCAR
MADAGASCAR, EL SISÈ CONTINENT. Del 10 al 26 de juliol de 2019

 

2.380,00 €

MOTONEU EN ALASKA
CONSULTA DATES DE SORTIDA 9 dies (6 dies de ruta) / 7 nits. Guiada.

 

des de 4.315,00 €

Kenya - Tanzània, Gran Safari
Paquet de 12 dies. Nakuru, Masai Mara, Naivasha, Amboseli, Manyara, Serengeti, Ngorongoro. Viatges personalitzats per cada família o grup.

 

des de 1.781,00 €

Kenya, Safari Nzuri
Paquet de 8 dies per Samburu, Naivasha, Nakuru, Masai Mara. Possibilitat d'extensió per la costa de Kenya. Viatges personalitzats per cada família o grup.

 

des de 1.197,00 €

Tanzània - Safari Duma
Paquet de 7 dies. P.N. Manyara, P.N. Serengeti, Ngorongoro. Possibilitat d'extensió a Zanzíbar. Viatges personalitzats per cada família o grup.

 

des de 896,00 €

Tanzània - Safari Grans del Nord
Paquet de 9 dies. P.N. Tarangire, P.N. Manyara, P.N. Serengeti, Ngorongoro, Lago Eyasi. Possibilitat d'extensió a Zanzíbar. Viatges personalitzats per cada família o grup.

 

des de 1.032,00 €

Marroc
De Marrakech a Fez per l’Atles i el Sàhara. Paquet de 8 dies visitant Marrakech, Tizi'n'Tichka, Dades, Tinerhir, Arfoud, Tissedirmine, Erg Chebi, Kasbah Tombouctou, Fes.

 

Consutar preus

Marroc - Rutes de les Nogueres
Paquet de 10 dies. El recorregut que us proposem consisteix en un combinat a peu, mules i bicicleta de muntanya. Ruta amb guia.

 

Consutar preus

Viatge Índia 6 i 8 dies
El Triangulo d'Or de 6 dies i El Triangulo d'Or amb Varanasi de 8 dies. Allotjament en categoria normal o superior.

 

Consutar preus

Sud de l'Índia
Paquet de 14 dies viatjant per Madrás, Mahabalipuram, Kanchipuram, Pondichery, Tanjore, Madurai, Trichy, Madurai, Periyar, Kumarakom, Allepey, Cochin, Kovalam, Trivandarum...

 

des de 798,00 €

Índia - Rajasthan
14 dies visitant Jaisalmer, Dheli, Mandawa, Bikaner, Jodhpur, Ranakpur, Udaipur, Pushkar, Jaipur, Agra, Dheli...

 

des de 735,00 €

Viatge al Bután
Paquet de 5 dies. Situat en el sud d'Àsia, es localitza en el tram oriental de la serralada de l'Himàlaia, entre Índia (que separa de Nepal) i Xina (regió del Tibet).

 

Consutar preus

Viatge a Nepal + Tibet
Paquet de 12 dies recorrent Kathmandu, Tibet, Pokhara i Chitwan.

 

Consutar preus

Nepal - L'Èpic d'Anna purna
Paquet de 12 dies. És el recorregut més difícil del món en Mountain Bike. Aquest viatge extraordinari et portarà a alguns dels llocs més bonics del planeta.

 

Consutar preus

Ruta d'un dia amb moto
Proposta de ruta amb sortida i arribada a Vic o rodalies. Les propostes en funció del nivell i el clima podran ser vàries. Recorrerem les cargolades carreteres de la nostra comarca i les veïnes, gaudint de grans paisatges, vida cultural, pobles bonics i bona gastronomia.

 

des de 39,00 €

Cap de setmana motera
Proposta de ruta amb sortida I arribada a Vic o rodalies. Durant 2 dies farem una excursió fantàstica i diferent cada dia gaudint de grans paisatges, vida cultural, pobles bonics i bona gastronomia.

 

des de 359,00 €

Cap de setmana terra i aire
Ruta amb moto i guia acompanyant. Ruta de 2 dies. Proposta de cap de setmana actiu on un dels dies farem una ruta amb moto pels entorns privilegiats de la nostra comarca i l’altre dia farem una volada amb Globus.

 

des de 415,00 €

Catalunya pam a pam amb moto
Ruta amb moto i guia acompanyant. Ruta de 5 dies. Consulta dates de sortides. Proposta de ruta amb sortida i arribada a Osona.

 

des de 1.215,00 €

Campuvic Viatges SL. Parc d'activitats econòmiques - Carrer Lleida, 49 - 08500 - Vic | Tel. 93 886 10 34 | www.campuvic.com | vic@campuvic.com | Avís legal

  Webmaster: Olga Patino